Restaurant

Efectul original al restaurantului este realizat prin imbinarea cadrului natural cu cel arhitectural, al elementelor decorative si gama sortimentala traditionala, a mancarurilor pregatite in bucataria proprie. Restaurantul hotelului are o capacitate de 150 de locuri. Vara servirea se face in sala Rustica si pe terasa interioara descoperita din gradina.

Aici se pot organiza petreceri de orice fel in sali diferite de la 40-200 de persoane.

Restaurant rustic

Restaurantul Rustic este o terasa acoperita din lemn cu mobilier adecvat unde vara se servesc clientii iar in perioada septembrie -noiembrie se organizeaza aici o mica expozitie de muraturi pregatiti pentru iarna in totalitate in bucataria restaurantului.

Bucatarie

Bucataria restaurantului este traditional romaneasca, aici se pot servi preparate clasice simple cum ar fi: ciorbe, tochituri, pui taranesc, bulzuri, fripturi la gratar de carbune, pastrav si crap saramura, etc. dar si pastrama de oaie si carnati de Plescoi si nu in ultimul rand mici. Toate asezonate cu garnituri si salate adecvate. Iar ca ospatul sa fie deplin va invitam sa serviti la desert o portie de papanasi ori clatite cu dulceata de mure , iar daca vreti ca vinul sa aiba trecere, trebuie sa gustati neaparat placinta noastra cu branza si stafide.